Solvangsenteret har både ute- og inneservering. Her serveres middag, suppe eller dessert og et rikt utvalg av kalde retter. Prøv gjerne våre nystekte rundstykker eller vafler. Kafeteriaen har alle rettigheter.
- Åpent alle dager kl. 09.00–14.45.
- Servering av middag kl. 13.30–14.45.
Ta gjerne med deg familie og venner til et godt måltid i kafeteriaen.
Telefon kafeteria: 90 36 57 16
Meny for november/desember 2024
ALLERGENER: 1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Fredag 29. november Purreløksuppe - Dagens fiskerett 1,2,3,6
Lørdag 30. november Rømmegrøt - Lys lapskaus 1,2,3,7
Søndag 1. desember Ribbe og medisterkaker m/ surkål - Riskrem m/ rød saus 1,2,3,4
Mandag 2. desember Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 3. desember Grønnsaksuppe - Panert fisk m/ salat - Frukt m/krem 1,2,3,4,5
Onsdag 4. desember Benløse fugler m/ grønnsaker - Gele m/ vaniljesaus 1,2,3,4
Torsdag 5. desember Kjøttpølse m/ kålstuing - Blåbærfromasj 1,2,3,4
Fredag 6. desember Søtpotetsuppe - Fiskeboller i hvit saus 1,2,3,4,5
Lørdag 7. desember Risgrøt - Ertesuppe - pannekaker m/ blåbær 1,2,3,4,6
Søndag 8. desember Svinenakke m/ surkål - Figarofromasj 1,2,3,4,6
Mandag 9. desember Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 10. desember Purreløksuppe- Stekt sei m/ løk og rømme - Grunnlovsdessert 1,2,3,4,5
Onsdag 11. desember Koteletter m/ grønnsaker - Sjokoladepudding 1,2,3,4
Torsdag 12. desember Dagens kjøttrett - Fersken m/ krem 1,2,3,4
Fredag 13. desember Blomkålsuppe - Fiskekaker m/ søtpotet/selleripurè 1,2,3,4,5
Lørdag 14. desember Rømmegrøt- Pasta m/ kjøttsaus og salat 1,2,3,4,5
Søndag 15. desember Pinnekjøtt m/ kålrotstappe - Multefromasj 1,2,3,4,6
Mandag 16. desember Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 17. desember Tomatsuppe - Torsk m/ hollandaise og gulrot - Banankrem 1,2,3,4,5
Onsdag 18. desember Kjøttkaker m/ ertestuing - Gele m/ vaniljesaus 1,2,3,4
Torsdag 19. desember Kylling m/ ris og salat - Semulepudding m/ rød saus 1,2,3,4
Fredag 20. desember Jevnet grønnsaksuppe -Fiskepudding i hvit saus m/ revne gulrøtter 1,2,3,4,5
Lørdag 21. desember Risgrøt - Lys lapskaus 2,3,4
Søndag 22. desember Kokt laks m/ agurksalat og sandefjordsmør - Tropisk fruktsalat 2,3,4,5
Mandag 23. desember Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 24. desember Risgrøt - Juletallerken - Riskrem m/ rød saus 1,2,3,4,5
Onsdag 25. desember Lettsaltet torsk m/ bacon - Sjokoladefromasj 2,3,4
Torsdag 26. desember Oksestek m/ bakte grønnsaker og rødvinsaus - Karamellpudding 1,2,3,5
Fredag 27. desember Blomkålsuppe - Dagens fiskerett 1,2,3,4,5
Lørdag 28. desember Rømmegrøt - Terteskjell m/ stuing og reker 1,2,3,4,5,6
Søndag 29. desember Lammestek m/ grønnsaker - Tilslørte bondepiker 1,2,3,4
Mandag 30. desember Kokkens middag og dessert 1,2,3,4
Tirsdag 31. desember Kalkun m/ waldorfsalat og grønnsaker - Panna Cotta m/ mangosaus 1,2,3,4,6