Forsmannsenteret inviterer deg inn i sin lune kafe. Ta gjerne maten med ut i det som kanskje er byens koseligste bakhage på sommeren.
Kafeteriaen serverer middag, suppe eller dessert og et rikt utvalg av kalde retter. Vi anbefaler deg å prøve våre deilige hjemmebakte kaker. Ta turen innom oss, når du først er på et bybesøk.
Kafeteriaen har alle rettigheter.
Åpningstider
- Hverdager kl. 08.30–18.30.
- Helg og høytider kl. 08.00–15.00.
Middagsservering:
- Hverdager kl. 13.15–15.00.
- Helg og høytider kl. 13.15–14.30.
Hver torsdag kl.12.00 selges det hjemmebakst i foajeen. Dette gjelder ikke i skolens sommerferie og på helligdager.
Meny mai 2024
Allergener: 1)HVETE - 2)MELK - 3)SOYA - 4)Selleri - 5)FISK - 6)EGG - 7)NØTTER 8)PEANØTTER - 9)SENNEP - 10)SESAMFRØ - 11)SKALLDYR - 12)BLØTDYR 13)LUPIN - 14)SVOVELDIOKSYD
Onsdag 1. mai Kalvefrikasse - riskrem med rød saus 1,2,3,4
Torsdag 2. mai Ertesuppe - salt kjøtt og flesk med rotmos - fromasj 1,2,3,4
Fredag 3. mai Dagens suppe - laks med mangosalat - ostekake 1,2,3,4,5
Lørdag 4. mai Rømmegrøt - skinke/blomkålgrateng - rødgrøt med fløte 1,2,3,4,6
Søndag 5. mai Hakkebøff med saus - karamellpudding 1,2,3,4,6
Mandag 6. mai Dagens suppe - svinegryte - dagens dessert 1,2,3,4
Tirsdag 7. mai Kjøttsuppe - dagens fisk - fruktsalat 1,2,3,4,5,6
Onsdag 8. mai Sellerisuppe - kålpudding med saus - gele med vaniljesaus 1,2,3,4,6
Torsdag 9. mai Snitzel med bearnaise og salat - fromasj 1,2,3,4
Fredag 10. mai Dagens suppe - hjemmelaget fiskegrateng - pavlova 1,2,3,4,5
Lørdag 11. mai Risgrøt - kjøttdeiggryte - pære med krem 1,2,3,4
Søndag 12. mai Lammestek med rosenkål - sjokolademousse 1,2,3,4,6
Mandag 13. mai Aspargessuppe - medisterpølser i løksaus - dagens dessert 1,2,3,4
Tirsdag 14. mai Dagens suppe - dagens fisk - sviskekompott med fløte 1,2,3,4,5
Onsdag 15. mai Fiskesuppe - dagens kjøtt - mandelpudding med rød saus 1,2,3,4,6
Torsdag 16. mai Tomatsuppe - koteletter med surkål - tilslørte bondepiker 1,2,3,4
Fredag 17. mai Laks med sandefjordsmør - hjemmelaget karamellpudding 1,2,3,4,5,6
Lørdag 18. mai Rømmegrøt - lys lapskaus - fersken med krem 1,2,3,4
Søndag 19. mai Svinenakke med brun saus - sjokoladepudding med vaniljesaus 1,2,3,4,6
Mandag 20. mai Kjøttkaker med ertestuing - tropisk fromasj 1,2,3,4
Tirsdag 21. mai Soppsuppe - dagens fisk - dagens dessert 1,2,3,4,5
Onsdag 22. mai Kjøttsuppe - brokkolimedaljonger - vaniljepudding 1,2,3,4
Torsdag 23. mai Dagens suppe - flesk og duppe - fromasj 1,2,3,4
Fredag 24. mai Dagens suppe - seibiff med løk - fruktgrøt med fløte 1,2,3,4,5
Lørdag 25. mai Risgrøt - brun lapskaus med flatbrød - gele med vaniljesaus 2,4,6
Søndag 26. mai Svinestek med surkål - riskrem med jordbærsaus 1,2,3
Mandag 27. mai Tomatsuppe - dagens kjøtt - dagens dessert 1,2,3,5
Tirsdag 28. mai Dagens suppe - røkt torsk med eggesmør - dessertkake 1,2,3,4,5,6
Onsdag 29. mai Dagens suppe - kyllingfrikasse - jordbærmousse 1,2,3,4
Torsdag 30. mai Ertesuppe - salt kjøtt og flesk - semulepudding 1,2,3,4,5
Fredag 31. mai Dagens suppe - fiskeboller i hvit saus - panna cotta med saus 1,2,3,5