Badeparken - Hjertnesstranda

Hjertnesstranda er der Badeparken møter fjorden. Fjordpromenaden går gjennom området. Her er det et variert tilbud til alle som vil være i aktivitet, og til de som bare vil slappe av.

Fjordpromenaden går gjennom Hjertnesstranda, her er det også gjestehavn, badeanlegg, store felles griller (ta med kull), sandbaner, minigolf, utendørs innebandybane og flere benker og stoler. Det er også servicebygg med toaletter, dusjer og vaskemaskiner.

Hjertnesstranda skatepark

Person som trikser med skatebrett sjø og bebyggelse - Klikk for stort bildeHjertnesstranda skatepark Heidi Marie Gøperød

Skateparken er svært populær. Den er for skateboard, sparkesykler, bmx og inlines. Skateparken er åpen for alle fram til kl. 18.30.  Fra kl. 18.30-22.00 er parken åpen for alle over 10 år. Vi har en stor fellesgrill på plassen, men du må ta med grillkull selv.

All bruk av skateanlegget er på eget ansvar. Bruk hjelm og beskyttelsesutstyr - betongen er hard! Pegs er kun tillatt med plast. Slam først - wax etterpå og bruk litt wax om gangen.

Oppholdssoner er utenfor betongflaten og foreldre som ikke «ruller skal oppholde seg utenfor betongflaten. 

Utebanene – utendørs innebandybane

Sandefjord innebandyklubb har i samarbeid med Sandefjord kommune etablert en utendørs innebandybane. Banen ligger mellom skateanlegget og sandbanene. Anlegget driftes og eies av Sandefjord innebandyklubb.

Utendørs innebandybane på Hjertnesstranda - Klikk for stort bildeUtebanen på Hjertnesstranda Kjell Arne Hansen

Banen har fått navnet «Utebanen» og er åpen for allmenheten utenom faste treningstider og oppsatte arrangementer. Informasjon om regler for bruk av banen, leie av utstyr, treningstider og planlagte arrangementer finner du på nettsiden til Sandefjord innebandyklubb.

Det er ikke tillatt å bruke sykkel, skateboard, rulleskøyter og annet som har hjul på banen.

Ønsker du å booke banen ta kontakt med Sandefjord innebandyklubb. 

Strømbadet

Strømbadet er et flytende bryggeanlegg for opphold og sjøbad innerst i Sandefjordsfjorden.

Flytebrygger i sjø med mulighet for bad og opphold, sikt ut fjorden og til historisk badehus - Klikk for stort bildeStrømbadet i kveldslys Inger Line Birkeland