Café Framnes tilbyr middag og suppe eller dessert hver dag. I tillegg er det et stort utvalg av rundstykker, salater, nystekte vafler, kaker, m.m. Kafeen har alle rettigheter.
- Åpent alle dager kl. 09.00–15.30.
- Middag serveres hver dag kl. 13.00–14.30.
Ta gjerne med deg venner og familie til et godt måltid i kafeen.
Meny
Allergener: 1)HVETE - 2)MELK - 3)SOYA - 4)Selleri - 5)FISK - 6)EGG - 7)NØTTER 8)PEANØTTER - 9)SENNEP - 10)SESAMFRØ - 11)SKALLDYR - 12)BLØTDYR 13)LUPIN - 14)SVOVELDIOKSYD
Mandag 3. november Kokkens valg 1,2,3,4,5
Tirsdag 4. november Blomkålsuppe - Dampet torsk m/ hvitsaus 1,2,3,4,5
Onsdag 5. november Karbonader m/ løk - Hjemmelaget mandelpudding 1,2,3,4,6
Torsdag 6. november Fersk suppe - Ferskt kjøtt m/ løksaus - Fruktsalat m/ krem 1,2,3,4
Fredag 7. november Sellerisuppe - Fiskekaker m/ stuing og purresmør 1,2,3,4,5
Lørdag 8. november Rømmegrøt - Pølser /m potetmos og grønnsaker 1,2,3,4
Søndag 9. november Kalvestek m/ fløtesaus - Karamellpudding 1,2,3,4,6
Mandag 10. november Kokkens valg 1,2,3,4,5
Tirsdag 11. november Grønnsaksuppe - Seibiff m/ løk 1,2,3,4,5
Onsdag 12. november Kjøttkaker m/ Kålstuing - Hjemmelaget sjokoladepudding 1,2,3,4
Torsdag 13. november Kyllinglår m/ salat og ris - Appelsingelé 2,3,4
Fredag 14. november Kyllingsuppe - Fiskegrateng m/ råkost 1,2,3,4,5
Lørdag 15. november Risgrøt - Pytt i panne m/ egg 2,3,4,6
Søndag 16. november Svinenakke m/ surkål - Panna cotta m/ bærsaus 1,2,3,4
Mandag 17. november Kokkens valg 1,2,3,4,5
Tirsdag 18. november Brokkoli suppe - Dampet lyr m/ purreløksaus 1,2,3,4,5
Onsdag 19. november Stekte kjøttpølser m/ brunsaus - Byggrynskrem 1,2,3,4
Torsdag 20. november Juletallerken - Riskrem 1,2,3,4
Fredag 21. november Fiskesuppe - Panert rødspette m/ salat og remulade 1,2,3,4,5,6
Lørdag 22. november Rømmegrøt - Lys lapskaus 2,3,4
Søndag 23. november Laks m/ agurksalat og sandefjordsmør - Sitronfromasj 2,3,4
Mandag 24. november Kokkens valg 1,2,3,4,5
Tirsdag 25. november Aspargessuppe - Lettsaltet torsk m/ gulrotstuing 1,2,3,4,5
Onsdag 26. november Kjøttpudding m/ ertepurè og brunsaus - Pære belle helen 1,2,3,4
Torsdag 27. november Bankekjøtt m/ kålstuing - Semulepudding m/ rødsaus 1,2,3,4,6
Fredag 28. november Tomatsuppe m/ egg - Fiskepudding m/ hvitsaus 1,2,3,4,5,6
Lørdag 29. november Risgrøt - Pai m/ salat 1,2,3,4,6
Søndag 30. november Kalkun m/ waldorfsalat - Appelsinfromasj 1,2,3,4