Engveien kafé er et sosialt samlingssted. Kafeteriaen serverer daglig middag og suppe eller dessert, i tillegg til et utvalg kalde retter. Engveien kafé er spesielt kjent for sine nydelige kaker og karbonader.
- Åpent alle dager kl. 09.00 - 15.00.
- Middag serveres hver dag kl. 13.00 – 14.30.
Kafeteriaens lokaler og øvrige lokaler i senteret kan leies til minnesamvær, selskaper og møter.
Telefon kjøkken/kafeteria: 33 29 55 95
Middagsmeny for mai 2024
ALLERGENER:
1) HVETE - 2) MELK - 3)SOYA - 4) SELLERI - 5)FISK -6)EGG - 7)NØTTER -8)PEANØTTER
9)SENNEP -10)SESAMFRØ -11)SKALLDYR- 12)BLØTDYR - 13)LUPIN -14)SULFITTER.
Onsdag 1. mai Biffkarbonader med løk - tilslørte jordbærpiker 1,2,3,4
Torsdag 2. mai Baligryte med ris - frukt med krem 1,2,3,4
Fredag 3. mai Sjampinjongsuppe - fiskeboller i hvit saus 1,2,3,4,5
Lørdag 4. mai Rømmegrøt - pai med ost og skinke, salat 1,2,3,4
Søndag 5. mai Helstekt svinenakke med surkål - fromasj 1,2,3,4
Mandag 6. mai Dagens kjøtt/fiskerett - dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 7. mai Tomatsuppe - kokt torsk med gulrøtter 1,2,3,4,5
Onsdag 8. mai Sommerkoteletter med nykål - rabarbragrøt 1,2,3,4
Torsdag 9. mai Biffsnadder med bearnaise - fromasj 1,2,3,4
Fredag 10. mai Purreløksuppe - fiskekaker med råkost 1,2,3,4,5
Lørdag 11. mai Risgrøt - lys lapskaus 1,2,3,4
Søndag 12. mai Ribbe med surkål - riskrem med aprikossaus 1,2,3,4
Mandag 13. mai Dagens kjøtt/fiskerett - dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 14. mai Spinatsuppe - ovnsbakt fisk 1,2,3,4,5
Onsdag 15. mai Kalvefrikadeller med ertepuré - kompott 1,2,3,4
Torsdag 16.mai Brun Lapskaus - semulepudding 1,2,3,4
Fredag 17. mai Kokt laks med sandefjordsmør - jordbær med fløtemelk 1,2,3,4,5
Lørdag 18. mai Rømme grøt - pølse og potetmos 1,2,3,4
Søndag 19. mai Kalkunfilet med fløtesaus - fromasj 1,2,3,4
Mandag 20. mai Karbonader med løk - banankrem 1,2,3,4
Tirsdag 21. mai Dagens kjøtt/fiskerett - dessert 1,2,3,4,5
Onsdag 22. mai Medisterkaker med rødkål - rabarbragrøt med fløtemelk 1,2,3,4
Torsdag 23. mai Ferskt kjøtt med løksaus - byggrynskrem 1,2,3,4
Fredag 24. mai Blomkålsuppe - klippfiskkaker med grønnsaker 1,2,3,4,5
Lørdag 25. mai Risgrøt - Lys lapskaus 1,2,3,4
Søndag 26. mai Kokt kveite med hollandaisesaus - tilslørte bondepiker 1,2,3,4
Mandag 27. mai Dagens kjøtt/fiskerett - dessert 1,2,3,4,5
Tirsdag 28. mai Aspargessuppe - stekt makrell med rømmesaus 1,2,3,4,5
Onsdag 29. mai Kjøttpudding med kålstuing - aprikoskompott 1,2,3,4
Torsdag 30. mai Salt kjøtt og flesk med erter - bærmousse 1,2,3,4
Fredag 31. mai Grønnsaksuppe - sprøbakt hvitting 1,2,3,4,5